Kövess minket!
  
     

A fogorvosi rendelő elmaradhatatlan eszköze: ZOOM fogfehérítő rendszer

A fogorvosi rendelő elmaradhatatlan eszköze: ZOOM fogfehérítő rendszer
2016, augusztus 24.

Manapság nem csak a hollywoodi sztárok engedhetik meg maguknak a hófehér fogakat, a fogfehérítés egyre népszerűbb szolgáltatás a fogorvosi rendelőkben. Ha fogfehérítéshez a megfelelő fogászati eszközt választja, akkor biztos lehet benne, hogy páciensei rendszeresen Önhöz fognak járni, a tökéletes mosoly elérése érdekében.

A Philips Zoom egy innovatív fogászati eszköz, mely jelenleg a leghatékonyabb fogfehérítésre képes. Olyan fogászati műszer, amely akár nyolc árnyalattal fehérebbre varázsolja páciensei fogát, mindössze egy óra alatt. ZOOM WhiteSpeed lámpa vásárlásával biztos lehet benne, hogy jó döntést hozott, hiszen megbízható és egyszerűen kezelhető fogászati műszer. Az eljárás teljesen biztonságos ezzel a fogászati eszközzel, a fogfehérítés hidrogén peroxiddal történik, és körülbelül egy óráig tart. A páciens fogára felvitt zselét kell 4×15 percig megvilágítani UV lámpával, eközben dolgozik a hidrogén peroxid, és az eredmény pedig hófehér mosoly.

Érdemes befektetnie a ZOOM fogászati műszerbe, ugyanis az Egyesült Államokból származó gép már Európát is meghódította. Erős a verseny, mivel manapság már szinte mindegyik fogorvosi rendelő szolgáltatásai között szerepel a fogfehérítés. A ZOOM fogászati eszköz hatékonysága miatt kiemelkedik az átlagos fogfehérítő műszerek közül, hiszen rövid idő alatt, látványos eredményt lehet vele elérni.

Szeretne a legjobb minőségű fogászati eszközökkel dolgozni? Cégünk, a VaLiD Dental Medical Kft. azért jött létre, hogy mind a szakembereket, mind a lakosságot naprakészen tájékoztathassuk a legújabb fogászati berendezésekről, eljárásokról. Nálunk fogtechnikai eszközök széles kínálatából válogathat az orvosi bútoroktól kezdve a fogtechnikai segédanyagokig. Látogasson el www.valid.hu weboldalunkra, ahol még több információt tudhat meg fogászati eszközeinkről, többek között a ZOOM fogfehérítő rendszerről! Amennyiben kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 36-1/210-01-85-ös telefonszámon, illetve a dental@valid.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Smiling Lips
Fogfehérítés házilag

Önnel is megesett már, hogy a tükörbe nézett és elborzadt, amikor meglátta fogai színét? Volt már, hogy társaságban nem mert...

Close