Kövess minket!
  
     

Egy lépés a magabiztos mosolyért

Egy lépés a magabiztos mosolyért
2014, április 2.

Ép testben ép lélek, szokták mondani, de ez fordítva is így van: ha ép a lelkünk, bizony testünk is hasonlóan egészséges lesz! Azt mondják, a test, ami a miénk, egyfajta személyiségjegy, és árulkodik arról, kik vagyunk.

Mindazonáltal alakíthatjuk a testünket, átfestethetjük a hajunkat, szúrathatunk testékszert, varrathatunk tetoválást, hordhatunk olyan ruhákat, amik megfelelnek ízlésünknek, és kifejezhetjük általa, ki is lakik ott bent, és ne felejtsük el, hogy ez mind-mind örömet kell, hogy okozzon önmagunknak.

A helyes önértékelés, saját külsőnk elfogadása rendkívül fontos, ha tükörbe nézünk, elégedettnek kell lennünk testünkkel, arcunkkal, mosolyunkkal. Ha pedig gyönyörű fehér fogsorral tekintünk a tükörbe, az már önmagában nagy önbizalmat ad a mindennapok során. Azonban nem mindenki van megáldva tökéletes fogsorral, és ragyogóan fehér fogakkal, így sokan döntenek fogfehérítés mellett.

Ha Ön is fontolóra veszi a fogfehérítést, konzultáljon előtte fogorvosával, kérje ki véleményét, és hallgassa meg a tanácsait!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fogfehérítés1
Fogfehérítés – előnyök és kockázatok

Aki fogfehérítésen gondolkodik, nem árt, ha először részletesebben tájékozódik a témáról. Ezek az ismeretek származhatnak az internetről, különböző fórumokról, szomszédoktól,...

Close