Kövess minket!
  
     

Fogfehérítés házilag

Fogfehérítés házilag
2014, április 2.

Önnel is megesett már, hogy a tükörbe nézett és elborzadt, amikor meglátta fogai színét? Volt már, hogy társaságban nem mert nevetni egy viccen, mert félt, hogy meglátják a fogsorát? Volt már olyan, hogy nem mert teli szívből kacagni, mert rettegett attól, hogy a kiválasztottja észreveszi kis testi hibáját, és már nem találja Önt vonzónak?

Amennyiben a válasza az elhangzott kérdésekre „igen”, ne csüggedjen, ha nem futja most éppen drága fogászati kezelésekre, eljárásokra, de még csak egy drágább, jól hangzó reklámtermékre, ugyanis a fogfehérítést Ön is el tudja végezni otthon, házilag!

Keverjen össze például egy kis sütőport összezúzott eperrel, tegye a fogkeféjére, majd alaposan dörzsölje be fogait – öt perc múlva öblítse ki a szájüreget, és élvezze a hatást. A fogkefére szórt szódabikarbóna is legalább ilyen látványos lehet, azonban ne felejtse el, hogy minden módszer sérti a fogzománcot, ne alkalmazza túl gyakran!

Nyilvánvalóan, a hatás nem ugyanaz, mint a klinikákon igénybe vehető fogfehérítésé, de ezekkel az apró trükkökkel nagyon sokat segíthet a megjelenésén!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
otthonifogfehérítés1
Legelőnyösebb ékszerünk

Fogaink épségére nagyon kell ügyelnünk; az emberek mások arcán a szemei után a fogait veszik szemügyre, és az első benyomás...

Close