Kövess minket!
  
     

Gyermeke fogaiért

Gyermeke fogaiért
2014, április 2.

Talán az Ön csemetéje is imádja, a kólát, az édességet, magas cukortartalmú készítményeket, de a fogmosást gyakran elhanyagolja?

Sajnos, ha nem vigyáz eléggé gyermeke fogaira, azok elszíneződhetnek, kilyukadhatnak, akár idő előtt ki is eshetnek, ezért kiváltképpen figyeljen arra, hogy étrendjét ne az egészségtelen nyalánkságok, hanem tiszta ásványvíz, zöldség és gyümölcs, és alacsony zsírtartalmú ételek tegyék ki. Nem csak fogai érdekében, az elhízás is komoly betegségekkel járhat!

Ám, ha megtörtént a baj, és gyermeke fogai elszíneződtek, ne gondolkodjon drága fogászati kezeléseken. Hazánkban már elérhető az a fogfehérítő eszköz, amit fogfehérítő tollnak hívnak, és használata egyszerű, mi több, gyerekjáték, így a kisebbek is nyugodtan kezelésbe vehetik fogaikat, hogy azok újra hófehéren villanjanak Önre, amikor a kicsi mosolyog!

Ügyeljen gyermeke rendszeres fogmosására, azonban ha szükségét érzi, szerezzen be fogfehérítő tollat számára, a kicsi csillogó mosolya érdekében.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fogfehérítőtoll1
Természetesen az egészségért

A betegségek sajnos életünk velejárói. Nem készülhetünk fel rájuk, egyszerűen megtámadnak minket, és ilyenkor nem tehetünk mást, mint orvoshoz megyünk,...

Close