Kövess minket!
  
     

Legelőnyösebb ékszerünk

Legelőnyösebb ékszerünk
2014, április 2.

Fogaink épségére nagyon kell ügyelnünk; az emberek mások arcán a szemei után a fogait veszik szemügyre, és az első benyomás mindig fontos. A sugárzó mosolyú, csillogó fogsorú egyéneket általában előbb észreveszik, és jobban meg is marad az emberek emlékezetében, hiszen a mosoly a legelőnyösebb ékszer, amit csak az ember viselhet.

Ezt az ékszert azonban az idő „vasfoga”, a nem megfelelő étkezés, szájápolás, túl sok koffeintartalmú ital fogyasztása, valamint a dohányzás igencsak tönkre tudja tenni, és elveszi annak ragyogását. Ne engedjük, hiszen természetes szépségünk forog kockán, mint valami identitásjegy, ebből ne engedjünk!

Szerencsére, léteznek már megoldások, akkor is, ha ezt az ékszert tönkretette a sok év vagy az életmód, esetleg bármi más. Az otthoni fogfehérítés nagyon egyszerű, elterjedt módszereket kínál a biztonságos fogfehérítésre. Itt van például a fogfehérítő matrica, aminek használata szinte gyerekjáték, és kockázatmentes, csak fel kell ragasztani, szinte láthatatlan.

Ha nem elégedett mosolyával, számos praktika létezik az otthoni fogfehérítésre.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fogfehérítőtoll2
Gyermeke fogaiért

Talán az Ön csemetéje is imádja, a kólát, az édességet, magas cukortartalmú készítményeket, de a fogmosást gyakran elhanyagolja? Sajnos, ha...

Close